Goedgekeurde zoon en kleinzonen

Bij het KWPN is de Westpoint-zoon Hummer (mv.Farrington) goedgekeurd. De hengsten Kilimanjaro en Kaygo zijn bij het KWPN goedgekeurde kleinzonen van Westpoint. Kilimanjaro (v.Bordeaux) is een zoon van de bekende Westpoint-dochter Darabel elite pref sport ibop (dr), die in 2015 gehuldigd werd als NMK-kampioene van de keur en elitemerrie. Darabel leverde nog een gekeurde hengst in Kitiyakana (v.All at Once) bij het AES.

Kaygo (v.Capri Sonne jr) is gefokt uit de Westpoint-dochter Fila Manda (mv.Rubiquil) die onder Thamar Zweistra deelnam aan het WK voor zevenjarige dressuurpaarden en in de Zware Tour wordt uitgebracht.

Een reactie op “Goedgekeurde zoon en kleinzonen

  1. Backlinks zegt:

    100,000 Backlinks only $10,Subject to data from ahrefs.com.After paid $10 by PayPal (My PayPal:helloboy1979@gmail.com),Tell me your URL, email and comment content.I will complete the task within ten days.But It may take up to a month for the data updated from ahrefs.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *